Starbucks på SDU

SDU er klar med en række nye kulinariske tilbud i tilknytning til universitetets kantine. Blandt andet rykker kaffe-kæden Starbucks ind.

Den ny Starbucks, der åbner på Campustorvet til september, skal være en slags mellemstation mellem studierne og hjemmet beregnet til afslapning, hygge og møder over en god kop kaffe, fortæller rektor på SDU, Henrik Dam.

Samtidig har universitetet forlænget sin kantineaftale med Compass Group.

De vil som noget nyt diske op med en food-truck, der serverer ægte street-food og pop up caféer med wokmad.

Det er altsammen et led i universitetets bestræbelser på, at give de studerende tilbud, der får dem til at komme på campus også udenfor undervisningstiden.

De studerende har været med i processen omkring den ny kantineaftale, som iøvrigt også gælder SDU i Kolding og det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved OUH.

Opsøger de studerende

Ideen med en food-truck og pop up caféer er opstået i erkendelse af, at der ofte er lang kø i kantinen i spidsbelastningperioder.

Tanken er, at caféerne kan poppe op, hvor der er behov for dem og at food-truck?en kører rundt til de steder, hvor de studerende opholder sig.

Andre tilbud, der allerede er oprettet er blandt andet en ny fredagsbar, forskellige idrætsfaciliteter, en reparatør af apple-udstyr og et cykelværksted, hvor man kan få cyklen repareret under forelæsningerne.