I det fynske folks tjeneste

Stjal smykker for én million kroner

Fyns Politi efterlyser to personer, der i torsdags stjal smykker til en værdi af i alt én million kroner under et tricktyveri i Odense.

Eksempler på nogle af de smykker, der er stjålet.

Det skriver TV 2/FYN.

Tricktyveriet fandt sted på Langesøvej i Odense M. To mænd trængte ved 17-tiden på anmasende vis ind i hjemmet hos en 86-årig mand.

I stuen forklarede den ene mand noget usammenhængende, at den ældre mand skulle aflevere en nøgle til naboen, og derfor var mændene på besøg. Imens forlod den anden gerningsmand stuen.

Kort efter bad det 86-årige offer de to mænd om at forlade hjemmet - og det gjorde de. Det viste sig siden, at de under besøget havde stjålet smykker til en værdi af én million kroner, som den ældre mand havde liggende.

Den ene gerningsmænd beskrives som 30-40 år, 175-180 cm høj, østeuropæisk af udseende, fedladen med sort krøllet tykt hår, han havde skægstubbe og var iført hvid T-shirt og sorte bukser.

Den anden gerningsmand er en mand, som er 165-170 cm høj, østeuropæisk af udseende og spinkel, han har mørkt hår og var muligvis iført sorte bukser.