I det fynske folks tjeneste

Stjålet støvsuger gjorde svigerfar vred

En mand fra Fyn skabte vrede, da han stillede en stjålet støvsuger med gps-modtager i sin svigerfars garage.

En ung mand gav sin svigerfamilie i Ullerslev en stjålet støvsuger og bliver nu sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

En yngre mand fra Fyn har gjort sig voldsomt upopulær hos svigerfamilien i en sag om en stjålet støvsuger med gps-modtager, der efter en længere rejse fra Skagen havnede i svigerfamiliens garage i Ullerslev på Fyn.

Rengøringsvirksomheden Blæksprutten fra Skagen fik i begyndelsen af december stjålet en industristøvsuger, men via gps-modtageren kunne politiet følge støvsugerens færden.

- Den 14. december får vi et signal fra støvsugeren på Fyn, men den er stadig i bevægelse, så vi kan ikke spore den præcise position, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Senere samme måned dukker støvsugeren op igen, og den 3. januar får politiet et klart signal, der kan spores til en adresse i Ullerslev.

- Vi slår ejerne af huset op på adressen, men de er helt ukendte i vores registre og har aldrig været på kant med loven. Men ganske rigtigt står der en stor støvsuger i deres garage, lyder det fra vagtchefen.

Betjentene konfronterer beboerne i huset med støvsugeren, og den mandlige beboer forklarer, at det er svigersønnen, der har afleveret støvsugeren på adressen. Nu er svigerfar vred og får straks hentet svigersønnen til Ullerslev for at få en forklaring.

- Han undskylder sig med, at han ikke vidste, at støvsugeren var stjålet. Han havde blot købt den billigt. Vi sigter ham for ulovlig omgang med hittegods, men han skal nok også bekymre sig om at glatte ud hos svigerfamilien, siger vagtchefen.

Politiet ved ikke, om støvsugeren var en julegave til svigerfamilien, eller om den kun var til låns.