I det fynske folks tjeneste

Stolt OB-direktør efter triumfen i Athen

Den samlede sejr over Panathinaikos i Champions League-kvalifikationen er ifølge OB-direktør en kæmpe bedrift.

OB-direktør Thomas Christensen kalder tirsdagens kamp for en af de mest betydningsfulde for OB.

OB har tidligere banket selveste Real Madrid ud af en europæisk turnering, og tirsdag aften sørgede fynboerne med en 4-3-udesejr i Athen over Panathinaikos for endnu en stor triumf.

Det er vurderingen fra OB-direktør Thomas Christensen efter den samlede 5-4-sejr, der sender OB videre til playoff-runden i Champions League-kvalifikationen. Her er der billetter til gruppespillet på spil.

- Det var en fantastisk kamp, som var fantastisk at opleve. Det var en af de mest betydningsfulde kampe for OB, og det gik jo rigtig godt, så det var en stor oplevelse, siger direktøren.

Han vil ikke selv rangere sejren i forhold til andre af OB's europæiske resultater i gennem tiderne.

- Det må andre udtale sig om, men det er en af de helt store, fordi det er i Champions League. Vi har både sikret os gruppespillet i Europa League som minimum, men der venter os også to fantastiske kampe om at komme i Champions League-gruppespillet, siger han.

- Så både økonomisk og sportsligt er det en af de helt store sejre, det kan vi ikke komme uden om, fortæller han.

Der er lodtrækning til playoff-kampene på fredag, og blandt modstanderne er blandt andre Arsenal, Bayern München, Lyon og Villarreal.

Thomas Christensen ønsker ikke at tale om en ønskemodstander endnu.

- Inden vi kender hele feltet, vil jeg ikke vurdere, hvem der er ønskemodstanderen, men der er ingen tvivl om, at der venter en stor modstander, og i den forbindelse er Arsenal og Bayern selvfølgelig skrappe, vurderer han.