Stor interesse for at brevstemme

Odenseanerne stod i kø for at brevstemme i dag, og flere måtte vente mellem en halv og hel time, før de fik lov at gå i boksen på Rådhuset eller Skattekontoret. Faktisk var der kun åbent for brevstemning til klokken 12, men begge steder valgte man at holde åbent til alle, der ønskede at stemme, var færdige. Det betød, at Rådhuset først kunne lukkes efter klokken 13.

-

Odenseanerne stod i kø for at brevstemme i dag, og flere måtte vente mellem en halv og hel time, før de fik lov at gå i boksen på Rådhuset eller Skattekontoret.
Faktisk var der kun åbent for brevstemning til klokken 12, men begge steder valgte man at holde åbent til alle, der ønskede at stemme, var færdige. Det betød, at Rådhuset først kunne lukkes efter klokken 13.


Største interesse for KV


I Odense har 6101 personer valgt at brevstemme til Folketingsvalget, mens 5986 af vælgerne samtidig stemte til Amts-og Kommunalvalget.
Det er det største antal, der nogensinde har brevstemt til et kommunalvalg, mens skattechef i Odense, Peder Pedersen kan huske, at over 8000 odenseanere brevstemte til et januarvalg til Folketinget i starten af 80\'erne.