Stor international squash-turnering i Odense

Tirsdag starter en stor international squash-turnering i Odense. J&B Odense Open 2002 er den største af sin slags indtil nu i Danmark og præmiesummen når op på 13.000 amerikanske dollars.

-

Tirsdag starter en stor international squash-turnering i Odense.  J&B Odense Open 2002 er den største af sin slags indtil nu i Danmark og præmiesummen når samlet op på 24.000 amerikanske dollars.


Ialt 64 professionelle squashspillere skal kæmpe om præmierne - 32 herre og 32 damespillere. Samtidig med den internationale turnering afvikles også de danske rækker med 64 spillere fra klubber i Danmark, så der bliver run på banerne i Odense Squash Center, hvor kampene afvikles.


18 forskellige lande
De internationale squash-spillere kommer fra 18 forskellige lande og også fynske spillere er repræsenteret.


Ellen Hamborg fra Odense Squash og Motions Klub er topseeded i damernes turnering, mens Line U. Hansen og Mikkel Korsbjerg fra Odense Squash Center også deltager i den bedste række.


Fynboer vil kvalificere sig
To andre fynske spillere skal prøve at kvalificere til hovedturneringen fra kvalifikationsturneringen, der starter tirsdag. Det drejer sig om Carsten Vinther fra Odense Squash Center og Mads Korsbjerg fra Odense Squash og Motions Klub.


Der er 11.000 dollars i præmiepenge i herre-rækken, mens damerne har lidt mere at gøre godt med nemlig 13.000 dollars.


Turneringen starter med kvalifikationen tirsdag og torsdag begynder kampene den bedste række. Søndag spilles der finalekampe.