I det fynske folks tjeneste

Storkamp i vente i pokalturneringen

Topholdene FC Midtjylland og OB mødes i den ene af semifinalerne i Ekstra Bladet Cup, mens FC Nordsjælland møder 1. divisionsholdet Vejle i den anden.

Topholdene FC Midtjylland og OB mødes i den ene af semifinalerne i Ekstra Bladet Cup, mens FC Nordsjælland møder 1. divisionsholdet Vejle i den anden.

Der er lagt op til et brag af en semifinale i pokalturneringen Ekstra Bladet Cup, når FC Midtjylland og OB over to kampe dyster om, hvem der skal gå hele vejen til finalen i Parken.

Midtjyderne, der slog 2. divisionsholdet Hobro ud i torsdagens kvartfinale, er særdeles formstærke, og Allan Kuhns mandskab har endnu ikke tabt en kamp i 2010.

Holdet møder over to kampe OB, der ikke er lige så stærkt kørende som FC Midtjylland, men som over hele sæsonen har vist imponerende takter og i øjeblikket indtager andenpladsen i SAS Ligaen, seks point efter førerholdet FC København. Senest slog fynboerne HB Køge ud af pokalturneringen.

Den samlede vinder af de to opgør kan i finalen se frem til at møde enten FC Nordsjælland eller Vejle. Sidstnævnte er eneste hold uden for SAS Ligaen, der er tilbage i dette års pokalturnering, og ligger i øjeblikket på en skuffende ottendeplads i første division.

Vejle besejrede i kvartfinalen Sønderjyske fra landets bedste række med 2-1, mens FC Nordsjælland efter forlænget spilletid besejrede Silkeborg 3-1.

De første opgør i semifinalen spilles efter planen 21. april, mens returopgørene finder sted en uge senere.