Storm uden de store skader

Mange vandskader i kældre og mange væltede træer var det værste, der skete for fynboerne, da stormen ramte Fyn tirsdag aften. Onsdag morgen havde Falck travlt med at tømme oversvømmede kældre, og blandt andet i Kerteminde var der væltede træer ud over hovedvejen.

-

Mange vandskader i kældre og mange væltede træer var det værste, der skete for fynboerne, da stormen ramte Fyn tirsdag aften.


Onsdag morgen havde Falck travlt med at tømme oversvømmede kældre, og blandt andet i Kerteminde var der væltede træer ud over vejen mod Nyborg.


Stormen ramte hele Fyn klokken cirka 18, men i et bælte fra Faaborg til Svendborg nåede stormen op på orkanstyrke.


Skov lukket
Holstenhus Skoven blev lukket for al færdsel tirsdag ved 17-tiden.


Færgeruterne Bøjden-Fynshav og Spodsbjerg-Tårs indstillede sejladserne, mens Svendborg Politi frarådede al kørsel med lette køretøjer over Langelandsbroen og Svendborgsundbroen.


Storebæltsbroen lukkede
Storebæltsbroen lukkede ligeledes for kørsel med høje og lette køretøjer. Klokken 18 tirsdag var broen helt lukket for færdel. Det skyldtes dog ikke kun stormen, men også et hollandsk fartøj, som trodsede broens sikkerhedsforanstaltninger og insisterede på at passere broen, selvom skibet ikke overholdt sikkerhedsmålene. Fartøjet blev ledsaget under broen af følgefartøjer, og kaptajnen kan nu se frem til et retsligt efterspil.