Stormen hærger - strømmen væk flere steder på Fyn

Stormen hærger voldsomt på Fyn netop nu, og flere steder er strømmen væk. Træer er væltet flere steder, og trafikken er voldsomt generet af stormen. Fyns Pol. iti advarer på det kraftigste mod al unødig udkørsel.

Det er uklart hvor store dele af Fyn, der er ramt af strømafbrydelse, men hos Energi Fyn melder de om strømafbrydelse hos sig selv. Strømmen har midlertidigt været afbrudt flere steder i Odense og Nyborg Også på TV 2/Fyn har strømmen været afbrudt.

Det er ikke muligt at komme i kontakt med Fyns Politi i øjeblikket, men på twitter skriver politiet:

- Flere meldinger om elledninger, der er revet ned af væltede træer. Lad dem ligge. De kan være stadig være strømførende.

- Vi får så mange henvendelser om stormskader, at vi ikke kan rykke ud til alle lige nu. Livreddende indsatser prioriteres.

- Fyns Politi fraråder nu AL unødig udkørsel. Bliv inde. Vent med at køre hjem, hvis du har været på job, twitter politiet.

Flere bilister har måtte forlade deres biler på motorvejen.

- Der er opsamlingssted på Comwell Kongrescenter for bilister, der har forladt deres biler på motorvejen ved Middelfart, skriver Fyns Politi på Twitter.

Adskillige træer er væltet i stormen og politiet advarer bilisterne mod at køre ud i stormvejret. På Sdr. Boulevard i Odense er vejen totalt blokeret af væltede træer.

- Stor silo svajer i vinden ved Odensevej 67, Ringe. Risiko for at de kan vælte ned over Svendborg motorvejen, lyder det blandt andet fra Fyns Politi.

I Nyborg er et stillads væltet midt i byen, og Fyns Politi betegner det som livsfarligt at bevæge sig ud nu. I Odense flyver tagstenene af flere huse - blandt andet er der blæst flere ned fra Odense Slot.

Et træ er væltet ned over Svendborgbanen og forhindrer toget i at køre. Storebæltsbroen og Lillebæltsbroen er som mange andre broer lukket for al trafik.