I det fynske folks tjeneste

Storskærme på Odense Stadion

Gæsterne på Odense Stadion vil fremover kunne gense højdepunkter fra kampen og se interviews med spillere på Danmarks største storskærm.

Sådan kommer de til at se ud de nye storskærme på Odense Stadion.

Odense Sport & Event investerer i storskærme og diodebander til både Fionia Park, Arena Fyn og Odense Congress Center. Formålet er at skabe en bedre oplevelse og give annoncørerne bedre vilkår.

- Storskærmene på Fionia Park bliver de største skærme på fodboldstadions i Danmark. Vi er glade for at være leverandører til en virksomhed som Odense Sport & Event, der har store visioner om at være førende indenfor sit område, siger leverandøren Jens-Ulrik carstensen fra firmaaet ProShop Danmark.

Storskærmene bliver opsat i hjørnerne på Odense Stadion, og ud over annoncer vil OB vise optakt på skærmene før kampene for at forbedre oplevelsen for publikum.

- Der er tale om en fantastisk aftale for os. Vi vil gerne begejstre gennem oplevelser og med storskærme kan vi løfte den gode oplevelse for publikum betragteligt. Samtidig kan vi med diodebander tilbyde annoncørerne en yderst attraktiv eksponeringsflade. Der ligger adskillige muligheder forbundet med storskærme og diodebander, og vi ser frem til at byde publikum velkommen til et forbedret Fionia Park i forårssæsonen, siger direktør i Odense Sport & Event, Kim Brink.

Skærmene skulle gerne være klar til superligasæsonen indledes 16. marts med en kamp mod topholdet Aab.