I det fynske folks tjeneste

Stort rykind hos OB søndag

Fyns Politi forventer, at der kommer op mod 10.000 tilskuere til kampen melle OB og Brøndby på Odense Stadion søndag.

- Ifølge de seneste oplysninger, som vi har fået, forventes der mellem 1.000 og 1.200 fodboldfans fra Brøndby. Hovedparten af disse fans forventes at ankomme med tog fra Sjælland til Odense på søndag klokken 14.30, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Fan-zone i Nørregade

Fyns Politi regner med, at der ankommer en del fans i busser fra Jylland, ligesom en del fans udefra vil ankomme i private biler.

- Vi ved erfaringsmæssigt, at de mange gæster, der ankommer med tog, vil opholde sig i Odense Centrum indtil kort før kampstart. Derfor vil Fyns Politi i et samarbejde med Odense Kommune etablere en fan-zone i Nørregade i tidsrummet fra klokken 14.00 - 17.00, oplyser Fyns Politi.

Der bliver etableret nogle mindre omlægninger af trafikken i Nørregade og området omkring Fisketorvet og Vestergade.

Politi i gule veste

Fyns Politi vil være synligt tilstede i gadebillede klædt i gule veste.

Politiet vil gennem dialog med de mange fans bidrage til, at de mange fans kan få en god oplevelse i forbindelse med opholdet i Odense.

- Hvis situationen - mod forventning - skulle udvikle sig til uorden etc., vil vi indsætte de nødvendige ressourcer til at sikre genoprettelse af sikkerhed, fred og orden, oplyser Fyns Politi.

På grund af sporarbejder har DSB oplyst, at toget først kan afgå retur fra Odense Banegård Center på søndag klokken 21.45.