Stort stævne gavner klubkassen

Danmarks største indefodboldstævne blir her i weekenden afholdt i Odense. Og for den arrangerende klub er det nødvendigt med et stævne, der giver indtægter til klubkassen.

Fremtidens Ronaldoer og Messier viste stor spilforståelse, da de i dag gik på banen til fodboldstævne i Paaruphallerne i Odense. Men der var jo også noget at komme efter.

- Specielt for de små, jeg træner, er det vigtigt at vinde nogle medaljer, sigerKorup IFs træner Poul Jensen.

For Tarup Paarup Idrætsforening - der hele sidste weekend og denne weekend med - står bag det store fodboldstævne med 407 tilmeldte drenge- og pigehold fra hele landet, har det stor betydning for klubkassen, at stævnet er en succes.

- Hvis vi ikke havde de penge, vi tjener ved sævnerne, så skulle vi sætte kontingentet kraftigt op, siger Rasmus Ravn, formand for Tarup-Paarup Idrætsforening.

Og pengene går direkte tilbage til klubbens ungdomsarbejde, så der på den måde bliver råd til ture og indkøb af bolde og andre ting.

Og derfor er der mange fodboldstævner på hele Fyn hele sæsonen.

- Der er kamp om det, fordi det er vigtigt at man får lidt indtjening, men mest af alt for at skabe en god stemning og nogle gode stævner, siger Poul Jensen.

Men udover at stævnet er stort og giver penge til klubben  så har det også en helt anden betydning.

- Vi bliver bundet sammen på en helt anden måde end vi er vant til. Der kommer utrolig mange spillere. Lige nu står vores U 14 dregne og dømmer. Så er der sådan en som mig. Jeg er seniorspiller, og så er der Rasmus (Ravn, red.) og så er der alle de gamle, der kommer hver weekend, og de har bare sat tide af. Så jeg tror, altså mere end bare økonomisk er det noget, der bare binder ops samen utrolig meget, siger Nikolaj Strunk, Fodboldvennerne i Tarup-Paarup Idrætsforening.