I det fynske folks tjeneste

Svarene Fall'er mod FC Midtjylland

Thomas Helveg ser lørdagens kamp mod FC Midtjylland som afgørende for, hvordan resten af OB-sæsonen kommer til at forløbe efter salget af Djiby Fall.

Kamp mod FC Midtjylland skal vise hvor svækket OB er uden Djiby Fall

Lørdagens SAS Liga-opgør mellem OB og FC Midtjylland er ikke blevet mindre interessant af, at fynboerne torsdag aften solgte sin og ligaens topscorer til russiske Lokomotiv Moskva.

For ud over at være en styrkeprøve mellem ligaens nummer tre og fire, vil kampen også give et fingerpeg om, hvor svækket OB reelt er uden Fall i angrebet. Derfor ser holdets mest rutinerede, Thomas Helveg, også frem til kampen.

- Den bliver meget afgørende for resten af vores forår og for de ting, vi kommer til at arbejde med i den kommende tid. Vi kan alle have nogle tanker om, hvad det betyder, at Djiby ikke er med længere, men mod FC Midtjylland får vi at se, hvor det præcis er, at vi har mangler, og hvor de nye muligheder ligger, siger Helveg.

De nye muligheder kommer ifølge den tidligere landsholdsanfører til udtryk ved, at holdet nu i højere grad skal benytte sig af forskellige angribertyper.

- Tidligere var den ene angrebsplads jo nærmest reserveret til Djiby, men nu er der åben kamp. Med Njogu Demba-Nyrén, Björn Runström og Peter Utaka har vi tre forskellige angribere, der kan supplere hinanden på bedst mulig måde, siger højrebacken.