Svendborg Rabbits fyrer profil

Basketligaklubben Svendborg Rabbits har fyret en af holdets udenlandske profiler, den 34-årige slovener Gregor Belina, der kom til Sydfyn inden denne sæson.

Han rejser fredag hjem til Balkan med sin kone og fire-årige søn, der også var flyttet med til Svendborg, skriver Fyns Amts Avis.

- Vi er utilfredse med Gregors træningsindsats. Han har ikke passet sin fitnessprogram og morgentræning ordentligt, og efter jul har han ikke levet op til det spil, han leverede i starten af sæsonen. Han mangler saft og kraft i sit spil. Derfor har vi ophævet samarbejdet med ham, siger Rabbits-formand Niels Jørgen Jensen til Fyns Amts Avis.

Den sydfynske klub vil ikke udbetale hans løn for den resterende del af kontrakten, der løber frem til 15. april, men det vil Gregor Belina ikke finde sig i.

- Jeg er kommet til alle træninger og fitness-timer, og jeg har et papir underskrevet af de andre professionelle spillere i klubben, hvor de bekræfter, at jeg er mødt op hver gang. Så min agent vil kæmpe for, at klubben kommer til at betale mig løn for resten af kontraktperioden, og om nødvendigt må vi gå i retten, siger Gregor Belina til Fyns Amts Avis.