Svendborg slår tilbage i basketfinale mod Bears

Spændingen er tilbage i basketball-herrernes DM-finale, efter at Svendborg Rabbits torsdag slog Bakken Bears.

Svendborg Rabbits sørgede torsdag aften for lidt ekstra spænding i kampen om DM-guldet i basketball.

På hjemmebane slog Svendborg-holdet finalemodstanderne fra Bakken Bears med 85-75, og dermed står der 2-1 til Bears i bedst-af-syv-serien.

Det blev en meget tæt affære, der først fandt sin vinder efter fem minutters ekstra spilletid.

Marvell Waithe havde ellers en stor mulighed for at sikre Bakken Bears den tredje sejr i træk, da han havde to straffekast med to sekunder tilbage af opgøret.

Bakken Bears var på det tidspunkt bagud 67-68, og med to scoringer ville amerikaneren sikre gæsterne sejren.

Desværre for Waithe så misbrugte han sit andet forsøg, og med 68-68 fik Svendborg Rabbits en ekstra chance for at få sejren.

I de fem minutters ekstratid gjorde Mikkel Plannthin det godt for de fynske værter, og den 195 centimeter høje guard var stærkt medvirkende til, at det endte med en sejr til Svendborg.

De to mandskaber mødes igen på mandag i Aarhus.