I det fynske folks tjeneste

Svendborg vandt årets store kommunedyst

Holdet fra Svendborg Kommune løb med både sejr, hæder og ære i årets store kommunedyst, der i dag blev afviklet på Odense Cyklebane.

Svendborg vandt årets dyst. Holdet bestod af (fra venstre) borgmester Lars Erik Hornemann, Kim Barren fra Svendborg Kommune, GOG-træner Jakob Larsen og Claus Magaard fra Svendborg Rabbits.

Den årlige kommunedyst blev i dag afviklet i Odenses cykelarena, Thorvald Ellegaard Arena.

Sidste år skulle dysten afgøres i bueskydning, men i år var det altså på de tohjulede racercykler, at kommunedysten skulle finde en vinder.

Selv om det var en deltager fra Middelfart Kommune, der blev noteret for dagens hurtigste omgang, var det Svendborg Kommunes hold, der efter mange gange rundt-og-rundt kunne lade sig hylde.

Det sydfynske vinderhold bestod af GOG-træner Jakob Larsen, Svendborg Rabbits-profilen Claus Magaard og Kim Barren, der arbejder i kommunikationsafdelingen i Svendborg Kommune.

Holdleder var Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann.

Dagens hurtigste omgang blev kørt af Jacob Hindsgaul fra Middelfart Kommunes hold. Han klarede de 500 meter på cykelbanen på blot 38 sekunder. Han har dog også et lille forspring, eftersom han til dagligt kører stærkt for Middelfart Cykel Klub.

Du kan se meget mere om årets dyst i det store Sportslørdag show, der afvikles lørdag den 23. januar.