Syg Nils Hulgaard foran frigivelse

I følge lokale aviser i Bangladesh så vil det fynske gidsel Nils Hulgaard snart blive løsladt. I følge myndighederne er den 64-årige fynbo syg, og vil blive løsladt af humanitære årsager. Læs artikel i Bangladesh Avisen The New Nation

Kontakt mellem myndigheder og gidseltager

I følge lokale aviser i Bangladesh så vil det fynske gidsel Nils Hulgaard snart blive løsladt. I følge myndighederne er den 64-årige fynbo syg, og vil blive løsladt af humanitære årsager.

Efter et par ugers tavshed er der igen kontakt mellem gidseltagerne og de lokale myndigheder i Bangladesh. Og igen lyder der optimistiske toner fra myndighederne.

"Vi formoder, at gidslerne står foran deres løsladelse", sagde en lokal embedsmænd på en pressebriefing i Bangladesh tirsdag.

Samtidig sagde sikkerhedskilder til avisen The New Nation, at 64-årige Nils Hulgaard formentlig vil blive løsladt omgående, da han føler sig syg.

De to danskere blev kidnappet af en lokal oprørsgruppe 16. februar, da de uden politiescorte besigtigede et vejprojekt i provinsen Chittagong. Bortførerne har hidtil krævet en løsesum på 12 mio. kr.