Syvende brand på samme gade

En ejendom på Krügersvej i Odense blev sent onsdag aften udsat for brandattentat. Det er syvende brandattentat på Krügersvej i Odense siden december. Ingen kom til skade ved branden.

Seks gange er det gået ud over udlejningsejendommen i nummer 23, og denne gang er det så naboejendommen, det er gået ud over.

- Der er angiveligt blevet hældt noget brandbart væske ud over måtten foran hoveddøren, og flammerne nåede at brænde lidt op af døren, før ilden slukkede af sig selv, siger vagtchef Kenneth Taanquist til TV 2/FYN.

Men det er altså langt fra første gang, der er forsøgt at sætte brand i huse på gaden. Nummer 23 har været udsat for seks attentater.

I marts var det et hønsehus bag ejendommen, der var forsøgt antændt.

Sidst i februar måtte brandvæsnet rykke ud to gange samme nat. Ved første forsøg blev der tændt ild med nogle papplader ovenpå nogle elinstallationer ved ejendommen, men ilden blev slukket inden branden nåede at udvikle sig.

Fem timer senere blev der stukket ild til brevsprækken foran ejendommen, og denne gang fik flammerne fat i indgangspartiet, så døren og karmen omkring døren fik brandskader. Flammerne blev dog igen slukket inden ilden tog fat i resten af huset.

Ingen af ejendommens beboere kom til skade.

I starten af december sidste år blev samme ejendom forsøgt antændt tre gange - blandt andet blev der tændt ild i kælderen.

- Vores teknikere skal ud at kigge nærmere på det hele i dag, siger Kenneth Taanquist og oplyser, at der indtil videre ikke er fundet hverken årsag til eller sammenhæng mellem de mange brande.