I det fynske folks tjeneste

Tæskehold tæver 15-årig pige

Endnu en tæskeholds-sag på Fyn. Denne gang er offeret en 15-årige pige fra Svenborg. Hun blev gennembanket af syv unge mænd og piger.

En 15-årige pige fra Svenborg blev gennembanket af 7 unge mænd og piger.

Voldsepisoden foregik torsdag aften ved 21-tiden. Her lokkede nogle piger den 15-årige til Rottefældeskoven ved Caroline Amalie Vej i Svendborg.

I skoven ventede flere unge, der gennembankede den 15-årige pige. Hun blev slået i ansigtet og sparket på kroppen.

Baggrunden for volden er jalousi, fortæller Kurt Emil Andersen, fungerede leder af afdelingen for vold og narko ved Fyns Politi.

En anden 15-årige pige havde være kæreste med en fyr, som det 15-årige offer nu var blevet kæreste med.

Den 15-årige overfaldt allerede torsdag tidligere på dage offeret. Men det var tilsyneladende ikke nok. Så hun hyrede et helt tæskehold til at gennembanke offeret igen.

Tæskeholdet bestod af 2 piger på 14 år, to på 15 år, en på 17 og to fyre på henholdsvis 16 og 17 år.

Den 15-årige var voldsom tilredt efter overfaldet, men hun slipper uden varige fysiske men.

Politiet ser med stor alvor på sagen, og de syv bliver sigtet vold under skærpende omstændigheder - vold begået i forening, fortæller Kurt Emil Andersen fra Fyns Politi.

Både offeret og de syv gerningsmænd kommer fra institutionen Hjortøhus, der er Svendborg Kommunes døgninstitution for børn og unge med sociale eller adfærdsmæssige problemer.

En medarbejder fra Hjortøhus anmeldte voldsepisoden allerede fredag, men ved en fejl skulle der en ny anmeldelse til mandag formiddag før Fyns Politi indledte en efterforskning.

Alle syv gerningsmænd er identificeret. Nogle blev afhørt tirsdag, og flere vil blive afhørt de følgende dage.