Tamme OB slipper nådigt med 1-1 mod Sønderjyske

OB scorede et pragtmål i en ellers skuffende indsats. Sønderjyske var uheldige med kun at få ét point.

OB's pinsler er ikke slut, blot fordi Superligaen er gået i gang med en ny omgang.

Søndag eftermiddag blev det på skuffende vis kun til 1-1 mod Sønderjyske på Tre-For Park - og det resultat skal hjemmeholdet endda være rigtig glade for.

De 7114 tilskuere så et idéforladt og yderst tandløst OB-hold, der på trods af en tidlig føring var det dårligste af de to hold søndag eftermiddag. Det fik mod slutningen tilskuerne til i kor at råbe "ta' jer sammen" ned mod OB'erne.

Cheftræner for fynboerne, Troels Bech, vil nok gerne have lov at indskyde, at han måtte undvære profiler som Rasmus Falk, Morten Skoubo, Espen Ruud og Bashkim Kadrii.

Det betød, at han blandt andet måtte give debut til U/19-spilleren Emil Peter Jørgensen på venstre back. Men alt det ændrer dog ikke på den opfattelse, som man sad tilbage med.

Hvis de seneste sæsoners 10.-pladser skal forbedres, så skal OB forstærke sig yderlige, inden transfervinduet lukker, når nu processen stadig ikke lader til at være kommet i andet gear.

OB kom foran ved Krisztian Vadocz på et yndefuldt mål. Ungareren spillede et-to med angrebsmakkeren Darko Bodul, som smart loppede bolden ind i feltet til Vadocz. Han mødte bolden med en helflugter sendt i modsatte hjørne.

Men det må være en af fodboldhistoriens mest oplagte udligninger, den Nicolaj Madsen og Sønderjyske sendte i det fynske net efter en times spil.

Niels Lodberg havde tidligere ramt stolpen på et hovedstød, et andet hovedstød røg akkurat forbi samme stolpe og skuddene peb i en periode omkring OB's mål. Især mod slutningen af begge halvlege.

Sønderjyske-angriberen Kenneth Fabricius måtte udgå midt i første halvleg. Og med Tommy Bechmann ude med en skade, manglede gæsterne i den grad en afslutter, hvilket måske kostede sejren.