Tang-bog blandt verdens bedste

Bogen "Sushi" af SDU-professor Ole G. Mouritsen er blevet kåret som den fjerde bedste kogebog indenfor kategorien "Asian Cuisine".

Kåringen fandt sted i forbindelse med The Gourmand Cookbook Awards i Paris.

Award-showet var en del af verdens største kogebogs-messe, The Paris Cookbook Fair, kører frem til og med søndag.

Gourmand-gallaen og kogebogs-messen, der tilsammen er en smeltedigle af forskellige kulinariske kulturer, giver deltagerne en helt særlig mulighed for at møde nogle af de mest indflydelsesrige personer indenfor koge- og vinbøgernes univers, skriver SDU.dk

Hundredvis af udgivere, forfattere, kokke og journalister deltager i messen.

Gourmand World Cookbook Awards er blevet uddelt siden 1995. Grundlæggeren er Edouard Cointreau, der ud over en stor interesse for gastronomi og kogebøger også er opflammet af stor viden om vin og spirituosa.

Se videoindslag med Ole G. Mouritsen fra april 2009.

Oversigt

    Oversigt