I det fynske folks tjeneste

Team Energi Fyn lukker ned

Cykelholdet Team Energi Fyn har opgivet at få økonomien til at hænge sammen og lukker nu ned. Håber er at genopstå i 2013.

Pengene fra hovedsponoseren Energi Fyn er ikke længere nok til at drive et cykelhold, der kræver masser af arbejdskraft hver eneste weekend. Og nu tager holdet konsekvensen og stopper.

- Vi er selvfølgelig kede af det over for de sponsorer som var klar til at støtte os i 2012, men vi håber på forståelse fra deres side, og håber at der fortsat kan være et samarbejde med Cykling Odense, som er moderklubben bag teamet, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Team Energi Fyn har gennem de senste ni år kørt for for få midler takket være en stor arbejdsindsats fra frivillige. Men nu er tidspunktet nået, hvor dette ikke længere rækker til at drive et cykelhold. Cykling Odense håber dog, at pausen kan bruges til at samle kræfter og penge, så holdet kan genopstå i 2013.

- Vi går straks i gang med at sondere terrænet for sponsormuligheder. Vi vil arbejde på at vi kan skaffe nok økonomi til at være klar igen i 2013. Vi ser for os at vi skal ramme ca. 1,5 million, for at kunne lave et hold der har en fornuftig slagkraft, hedder det i pressemeddelelsen.