Team Rynkeby vokser stadig

1466 cykelryttere tager til sommer turen fra Danmark til Paris med Team Rynkeby. Det er det højeste antal nogensinde og 25 procent flere end sidste år.

De 1466 ryttere er fordelt på 32 hold fra fem forskellige lande. Alle cykler de 1.300 kilometer til Paris for at samle ind til kræftramte børn.

- Det er en stor glæde, at vi fortsat kan blive ved med at vokse og give så mange mennesker den fantastiske oplevelse det er, at cykle til Paris for en så vigtig sag. Samtidig er det da også et enormt ansvar at sikre, at alle deltagere får en oplevelse for livet. Det er en opgave, vi tager meget seriøst, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Det voksende deltagerantal stiller nye krav til organisationen bag det velgørende cykelløb. Blandt andet skal Team Rynkeby bestille over 1000 cykler i Italien.

- Cykelbestillingen foregår sådan, at vi allerede for tre måneder siden skulle sende et estimat til vores italienske cykelleverandør Bianchi på, hvor mange cykler vi skal bruge den kommende sæson - det var længe inden, vi vidste, hvor mange ryttere vi ville være, eller hvor mange af de tidligere ryttere, som ville tage et år mere på deres cykel, siger Carl Erik Dalbøge.

Blandt rytterne er blandt andre Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl og den forhenværende cykelryttere Jesper Skibby.

Turen bliver til næste år kørt fra 3.-10. juli.