Teater kommer HCA-fond til undsætning

Den økonomisk pressede H.C. Andersen fond får nu en håndsrækning fra en af hovedstadens teaterarrangører. Københavns Internationale Teater overvejer at donere overskud fra ekstraforestilling til den trængte H.C. Andersen fond.

-

Københavns Internationale Teater overvejer at donere overskud fra ekstraforestilling til den trængte H.C. Andersen fond.

Den økonomisk pressede H.C. Andersen fond får nu en håndsrækning fra en af hovedstadens teaterarrangører. Københavns Internationale Teater overvejer kraftigt at donere overskuddet fra en koncert med kultbandet The Tiger Lillies på Betty Nansen Teatret til H.C. Andersen fonden.

Der er planlagt tre opførelser af det engelske bands fortolkning af \"Den lille pige med Svovlstikkerne\" i København, men teaterarrangøren overvejer nu en fjerde.

- Tiger Lillies er en forestilling, som sælger mange billetter. Derfor overvejer vi kraftigt at præsentere en fjerde forestilling, siger Hans Christian Gimbel fra Københavns Internationale Teater til Ritzau.

Det engelske band skal formodentligt have et højere honorar for at stille op en ekstra gang, men Gimbel forestiller sig en model, hvor HCA-fonden får hele billetindtægten og dermed både kan betale The Tiger Lillies\' ekstrahonorar og beholde det eventuelle overskud.
/ritzau/