Teenager er udenfor livsfare efter ulykke på Endelave

To teenagere fra Fyn og Trekantsområdet forulykkede på en ATV på øen Endelave. Den ene kom alvorligt til skade, men er udenfor livsfare.

En mand i 18-19-års alderen er søndag udenfor livsfare efter en ulykke lørdag aften på øen Endelave, der ligger ud for Horsens Fjord.

Sammen med en kammerat ra Fyn kørte den unge mand lørdag aften på en såkaldt ATV på Kongevejen på Endelave. En ATV er en slags terrængående motorcykel med tre eller fire hjul.

Endelave er kun forbundet med fastlandet via færge, og da ulykken skete kort før klokken 21 lørdag, er politiet først kommet til øen søndag morgen for at efterforske ulykken nærmere. Til daglig varetages politimyndigheden på øen af en sognefoged.

Først søndag eftermiddag har Sydøstjyllands Politi fået overblik over ulykken, der skete, da passageren tabte sin kasket.

- De bakker for at samle den op, og så vælter ATV'en, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

- Da den vælter slår passageren hovedet i asfalten og mister bevidstheden, fortsætter han.

Føreren af ATV'en slår alarm, og hans kammerat bliver med helikopter fløjet til behandling i Aarhus. Her kunne lægerne søndag fortælle politiet, at den unge mand, der kommer fra trekants-området, er ved bevidsthed og udenfor livsfare.