I det fynske folks tjeneste

Teenagere brød ind på Odense-skole

To teenagere blev sent torsdag aften anholdt, efter at de begik indbrud på Pårup Skole i Odense.

Politiet fik klokken 21.40 en anmeldelse om, at nogen var trængt ind på skolen. En hundepatruje blev sendt til stedet og opdagede, at der tilsyneladendestod stod flere koster parat foran skolen til senere afhentning.

Patruljen lagde sig på lur og ventede, og klokken 23.20 kunne betjentene anholde en 15- og en 17-årig dreng for indbruddet, hvor der var stjålet et videokamera og fyldte og tomme sodavandskasser.

De to drenge blev taget med på stationen til afhøring og kunne fortælle, at de havde afsat nogle af kosterne til en hæler i Odense til gengæld for fem gram hash. Politiet tog ud til manden og fandt her 42 gram hash samt kosterne.

Skolen havde sagt videoovervågning op, men billederne, som kameraet har foretaget, kan ikke bruges, fordi der er for mørkt i området. 60.000 kroner.
- Det er nedtur, at vi har det på videoovervågning, men at det ikke kan bruges til at identificere gerningsmændene, siger Merete Møller Andersen, der er inspektør på skolen, til TV 2/FYN.

Det er anden dag i træk, at der bliver begået indbrud på skolen. Natten til torsdag brød to drenge ind og stjal blandt andet en spillekonsol og tre bærbare computere.

En 17-årig dreng er i den forbindelse anholdt.