I det fynske folks tjeneste

Temperaturen falder: Op til 22 grader onsdag

Tirsdag var det fynske vejr udsædvandlig varmt, og temperaturen falder da også et par grader onsdag.

01:16

Onsdag morgen kan der være tåge eller lavthængende skyer. Video: Ole Holbech

Fynboerne kunne tirsdag hoppe i sommerkjolen og finde shorts og sandaler frem. På Sydfyn blev der målt over 27 grader i løbet af eftermiddagen.

Onsdag falder temperaturen en smule, men man vil stadig kunne fornemme september-sommervejret fortsætte på Fyn. 

Ifølge DMI bliver temperaturen mellem 18 og 22 grader med let til frisk vind.

Om morgenen kan der drive tåge eller lavthængende skyer ned over området fra nordvest, og lokalt kan tågen være ret tæt. Dog vil det blæse mere, så både solen og blæst får lettet tågen.

- Vi kan se en flot blå himmel ovenover skyerne. Og i løbet af formiddagen, så er jeg helt sikker på, vi får ryddet op i den tåge, der måtte være rundt omkring, siger Lone Seir fra TV 2 Vejret og fortsætter:

- Tågen forsvinder, fordi solen kommer frem, og vinden frisker op. Solen har ikke så meget magt endnu, så den skal lige lidt op på himlen, før den for alvor kan begynde at brænde tågen af.

Først på dagen er der en op til jævn vind fra nordvestlig retning, og i løbet af dagen burde der også kunne komme op til en frisk vind.

- Det bliver stadig sommerligt, men det kan godt være, at det ikke føles helt så varmt, fordi der er lidt mere vind i dag, siger Lone Seir.

Aftenenen byder på tørt og klart vejr, og ifølge DMI vil temperaturene falde ned mellem 8 og 12 grader. Vinden bliver let til frisk.