Thomas Sørensen på vej væk fra Sunderland

Efter at hans engelske klub Sunderland rykkede ud af den bedste række, har det floreret med rygter om et klubskifte for Thomas Sørensen Rygterne har fået ny næring, efter at Sunderlands manager Mick McCarthy har frataget den danske landsholdsmålmand sin trøje med nummer et for den kommende sæson.

-

Efter at hans engelske klub Sunderland rykkede ud af den bedste række, har det floreret med rygter om et klubskifte for Thomas Sørensen
Rygterne har fået ny næring, efter at Sunderlands manager Mick McCarthy har frataget den danske landsholdsmålmand sin trøje med nummer et for den kommende sæson. Det skriver flere engelske aviser torsdag.

Thomas Sørensens, hvis rygnummer er blevet givet til den tidligere Derby målmand Mart Poom, er ikke den eneste profil, der har mistet sin trøje, angriberne Kevin Phillips og Tore Andre Flo har måttet afgive trøjerne med nummer ti og ni.

Sunderlands manager bekræfter ifølge the Guardian, at de nye trøjenumre hænger sammen med, at Thomas Sørensen er på vej væk.

\"Trøjenumrene reflekterer simpelthen, at Thomas og Kevin har indledt samtaler med flere forskellige klubber, og at de næppe vil være hos os ret meget længere\", siger Mick McCarthy til den engelske avis.

Senest har Thomas Sørensen været sat i forbindelse med Birmingham klubben Aston Villa, hvis manager David O\'Leary offentligt har udtrykt interesse for den fynske målmand.