I det fynske folks tjeneste

Thorborg bygger for millioner ved SDU

160 nye lejligheder i Cortex Park.

00:27

Den kendte fynske erhvervsmand Niels Thorborg vil bygge 160 lejligheder i Cortex Park ved siden af Syddansk Universitet.

Onsdag blev der taget første spadestik.

Om14 måneder er de første af 160 nye, moderne lejligheder i Cortex Park klar til indflytning.

Et halvt år senere står de sidste af de 64, 89 eller 102 kvadratmeter store lejligheder i bydelen færdige, oplyser bestyrelsesformand i 3C GROUPS, Jørn Tolstrup Rohde i en pressemeddelelse.

- Vi har en klar strategi om løbende og markant at investere i Odense og i byens udvikling, fordi vi interesserer os for byen og ser et stort potentiale i Odense. Cortex Park er et område tæt på den nye letbane, det nye sygehus, universitetet og motorvejen, og samtidig ligger lejlighederne med sydvendte altaner og terrasser tæt på skov og lidt vand. Alt i alt tror vi på, at lejlighederne bliver attraktive for både studerende og medarbejdere på områdets arbejdspladser, siger Jørn Tolstrup Rohde.
 
3C GROUPS har de seneste år styrket ejendomsinvesteringerne med bl.a. det nye Hotel ODEON, der åbner i 2018 og bliver byens største med sine 234 værelser.

Desuden er der investeret i flere udlejningsejendomme

Det er Humlebo Gruppen, der skal opføre byggeriet for 3C GROUPS. Byggeriet er projekteret af Archidea Arkitekter og OBH.

00:58

- Vi har en klar strategi om løbende og markant at investere i Odense og i byens udvikling, fordi vi interesserer os for byen og ser et stort potentiale i Odense, siger Jørn Tolstrup Rohde.

Luk video