I det fynske folks tjeneste

Thorborg vil sælge L'easy

3C Groups afdækker markedet for et helt eller delvist salg af 3C Retail

3C Groups, der er ejet af Niels Thorborg, afdækker markedet for et helt eller delvist salg af 3C Retail, der omfatter Leasy, DER og den resterende del af Inspiration, som ikke er solgt til Imerco.

Ifølge en pressemeddelelse, er der så stor interesse for 3C Retail, at Thorborg har bedt Nordea vurdere markedet for et helt eller delvist salg af virksomheden.

3C RETAIL har gennem årene ofte tiltrukket sig bevågenhed fra potentielle købere, og de seneste års resultater har intensiveret denne interesse fra flere sider.

- Det betyder nu, at 3C Retails ejer, 3C Groups, har bedt Nordea afdække og vurdere markedet for et helt eller delvist salg af virksomheden, som i dag beskæftiger omkring 500 medarbejdere. Hovedparten på hovedkontoret i Odense, hedder det i pressemeddelelsen.

- Den stigende opmærksomhed for 3C Retail har betydet, at vi gerne vil have en grundig vurdering af markedet, og derfor har det været naturligt at bede vores mangeårige samarbejdspartner Nordea om at afdække interessen for et helt eller delvist salg af 3C Retail. Det er endnu for tidligt at sige, hvad denne proces fører til, siger bestyrelsesformand i 3C Groups, Jørn Tolstrup Rohde.

Virksomheden blev stiftet i 1985 – indtil 1992 med navnet VaskRent.

I 1998 gik 3C Retail ind på det svenske marked, og i 2001 kom Norge med, så virksomheden i dag står meget stærkt i sine markeder.