Tidligere ejer af Ryslinge Kro anholdt igen

For to år siden rev Henrik Haugberg Madsen Ryslinge Kro ned uden tilladelse. I dag fremstilles han formentlig igen i grundlovsforhør i København - sigtet for svindel i millionklassen. I forvejen kører to svindelsager mod ham i Odense og i Kolding.

-

For to år siden rev Henrik Haugberg Madsen Ryslinge Kro ned uden tilladelse. I dag fremstilles han formentlig igen i grundlovsforhør i København - sigtet for svindel i millionklassen. I forvejen kører der svindelsager mod ham i Odense og i Kolding.

Henrik Haugberg Madsen har skaffet sig mange penge. I fredagens udgave af Ekstra Bladet kan man se hans Rolls Royce stå parkeret ved siden af sin registrerede partners Mercedes 500 i en P-kælder i København.

Desuden har Henrik Haugberg Madsen en 400 kvadratmeter stor penthouse-lejlighed på Christianshavn. Hans registrerede partner er forøvrigt også registreret som bistandsklient!

Mange sager
Henrik Haugberg Madsen formodes at være hovedmand bag en lang række svindelsager, hvor han via sine selskaber har begået omfattende moms- og skattesvindel.

Henrik Haugberg Madsen er i det hele taget blandet ind i en lang række lyssky forretninger. Flere af sagerne har tætte forbindelser til personer i rockermiljøet.