I det fynske folks tjeneste

Tilbage i Danmark efter busulykke

Mandag gik flaget på halv i Søndersø, efter beskeden om at en af de omkomne fra den tragiske busulykke er den 20-årige Søren Henrik Lund Clausen. I nat kom flere af de unge hjem fra Tyskland. Deriblandt den 17-årige René Simonsen fra Svendborg, der nu er hos sin mor for at få fred og ro.

-

Mandag gik flaget på halv i Søndersø, efter beskeden om at en af de omkomne fra den tragiske busulykke er den 20-årige Søren Henrik Lund Clausen. I nat kom flere af de unge hjem fra Tyskland. Deriblandt den 17-årige René Simonsen fra Svendborg, der nu er hos sin mor for at få fred og ro.

- Han er meget berørt af det hele og trænger til ro, siger faren, Erik Pedersen i dag til TV2 Fyn.

René Simonsens 16-årige kæreste, Julie Bech-Larsen er stadig i Tyskland, hvor hun er indlagt med snitsår i armene. Ifølge Erik Pedersen har hun også problemer med at gå, muligvis fordi der er nogle glasskår, der har boret sig ind i benene.

I alt var seks fynboer med i bussen, men det er kun René Simonsen, der er kommet hjem. Den omkomnes kammerat, Søren Ejby fra Tommerup, har brækket ryggen. Det unge par fra Odense er ikke kommet til skade, men kvinden skal undersøges nærmere, og derfor er kæresten blevet dernede også.

De omkomne kommer først til Danmark tidligst om fire dage, siger Jan Madsen fra Europæiske Rejseforsikring til DR Fyn.

Hvad der forårsagede ulykken er stadig uklart. Den danske chauffør er efter intense afhøringer af det tyske politi nu hjemme igen.