Tiltrængt udesejr til OIK

Med en solid indsats i en kamp præget af mange udvisninger sikrede OIK sig en tiltrængt sejr på 3 - 2 over Rødovre i is-ligaen tirsdag aften.

Selvom Rødovre pressede på fra start, viste OIK stor effektivitet og bragte sig afgørende foran med 3 - 0 i første periode.

Første scoring stod Brett Lysak for, mens de to næste blev eksekveret af Nicklas Rahm og Dean Fedorchuk.

OIK fightede godt og spillede med disciplin, men det svigtede et kort øjeblik i anden periode, da de tabte pucken og gav Rødovre mulighed for at reducere.

Det lykkedes sjællænderne at reducere igen i tredie periode uden at der dog for alvor kom spænding i kampen.

Til gengæld var der gennemtræk i straffeboksen, skriver OIKs fan-hjemmeside.

Det blev til hele 25 udvisninger. Rødovre fik i alt otte gange to minutter, mens OIK inkasserede 16 gange to minutter og en gange 10 minutter til Nicklas Rahm.