I det fynske folks tjeneste

Timelange køer på Fynske Motorvej efter flere uheld i morgentrafikken

Trafikken på Fynske Motorvej har mandag morgen og formiddag været påvirket som følge af en række færdselsuheld, der har givet kø og forlænget rejsetid på op mod 55 minutter.

Der er mandag morgen og formiddag kø flere steder på Fynske Motorvej efter uheld. Foto: Ole Holbech

Der er mandag morgen sket en række færdselsuheld på Fynske Motorvej. Det oplyser Vejdirektoratet.

Læs også En person er varetægtsfængslet: Ung mand stukket to gange i maven

Uheldene forårsager kø og forlænget rejsetid på flere strækninger på motorvejen.

Der er blandt andet sket et uheld mellem Vissenbjerg og Aarup i retning fra Odense mod Middelfart. Her er ét spor spærret, oplyser Vejdirektoratet. Oprydningsarbejdet forventes afsluttet ved ottetiden.

Ved færdselsuheldet mellem Vissenbjerg og Aarup er der ifølge vagtchef Lars Thede hos Fyns Politi tale om en arbejdsulykke, som udvikler sig til et færdselsuheld. To biler er blevet ramt af nogle rør, som vejarbejdere er i gang med at lægge på strækningen.

Opdatering

  • 25. nov 2019 kl. 08:05 Artiklen er opdateret med oplysninger fra politiet om færdselsuheldene.
  • 25. nov 2019 kl. 08:21 Oprydningsarbejdet trækker ud og forventes nu færdiggjort ved 09.30-tiden, oplyser Vejdirektoratet, der tidligere oplyste klokken 08.20.
  • 25. nov 2019 kl. 08:45 Der er kødannelse og forlænget rejsetid på op mod 55 minutter på Fynske Motorvej, oplyser Vejdirektoratet. Der er også kø og tæt trafik på Rute 161 - landevejen mellem Odense og Middelfart.
  • 25. nov 2019 kl. 09:06 Oprydningsarbejdet trækker endnu en gang ud og forventes nu færdiggjort ved 11-tiden, oplyser Vejdirektoratet.
  • 25. nov 2019 kl. 11:00 Oprydningsarbejdet på Fynske Motorvej er overstået, og trafikken glider så småt igen efter timevis med kø og tæt trafik.

Uheld i modsatte retning

Derudover er der sket et færdselsuheld mellem Nørre Aaby og Ejby i modsatte retning fra Middelfart mod Odense.

Her er det højre spor, der er spærret. Oprydningsarbejdet forventes overstået klokken 09.30.

Ifølge Lars Thede er der tale om et harmonikasammenstød, hvor der har været fire biler involveret. Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med uheldet. 

Den vestlige del af Fynske Motorvej er mandag morgen ramt af kø og forlænget rejsetid.  Foto: Vejdirektoratet

I begge tilfælde er der i morgentimerne nedsat hastighed på strækningerne. Det betyder derfor også forlænget rejsetid på omkring 55 minutter på Fynske Motorvej, oplyser Vejdirekoratet. 

Også på den østlige del af Fynske Motorvej har der været mindre trafikale problemer mandag morgen som følge af tabt gods.