I det fynske folks tjeneste

Tinderbox føjer fem nye navne til

Tinderbox offentliggør nu yderligere fem navne til programmet. Hermed har Tinderbox offentliggjort cirka en tredjedel af programmet for 2015. Resterende navne tilføjes løbende henover foråret.

Tinderbox offentliggør nu yderligere fem navne til programmet. Hermed har Tinderbox offentliggjort cirka en tredjedel af programmet for 2015. Resterende navne tilføjes løbende henover foråret.

Fra Storbritannien kommer Passenger og Charli XCX og fra Danmark De Eneste To, Carpark North og Lars H.U.G.

Mere om de fem navne

Passenger fra Brighton befinder sig i den stille ende, hvor de store sange og Mike Rosenbergs specielle stemme er i centrum. Passenger har siden 2009 været et solo projekt for Rosenberg, og han leverede et af 2014?s helt store hits ?Let Her Go? fra albummet ?Whisper?. Se video her.

Charli XCX er i en helt anden boldgade, det er pophits, der bliver sparket ud. Hendes første store hit var ?I Love it? med Icona Pop, som i 2014 blev fulgt op med storhittet ?Fancy? sammen med Iggy Azalea. Boom Clap blev hendes første af foreløbig tre verdenshit som solist. Se videoen her.

De Eneste To, de to store sangskrivere og musikere Simon Kvamm og Peter Sommer dannede duoen med et brag for fem år siden. De kaldte duoen for De Eneste To og skabte et univers, hvor man fik indblik i, hvad det ville sige at stå skulder ved skulder, men også at de har ikke lyst til at dø. Successen vokser dag for dag og 2015 ligner den foreløbige kulmination.

Lars H.U.G. kommer fuld af selvtillid efter den storslåede modtagelse af hans album ?10 Sekunders Stilhed?. Det strøg direkte ind på hitlistens 1. plads og har høstet fremragende anmeldelser. Jyllands Posten har netop kåret 10 sekunders stilhed til årets danske album, mens BT i sin 6 stjernede anmeldelse af 10 sekunders stilhed bl.a. skrev: ?? årets, hvis ikke årtiets danske rockalbum. 12 sange, der gør det endnu skønnere at være i live.?.

Carpark North udgav deres femte succesrige album ?Phoenix? i 2014 og viste storform. Fem års pause fra udgivelserne havde styrket sangene og bandet. Tinderbox er glade for at kunne præsentere Carpark Norths elektronisk stadionrock i topform. Tinderbox er den første koncert de annoncerer i 2015.