Tinderbox-kontrakt underskrevet

Selvom billetsalget er i fuld gang og de store musiknavne er booket, så er det først nu, at Odense Kommune har fået kontrakt med musikfestivalen Tinderbox.

Indtil nu har der kun ligget en hensigtserklæring, der blev skrevet helt tilbage i september.

Af den fremgik det, at det var hensigten at underskrive en endelig aftale midt i september, men det har trukket i langdrag.

Kontrakten er underskrevet af direktør Brian Nielsen, Tinderbox, daværende stadsdirektør Jørgen Clausen, Odense Kommune, og udviklingschef Ronnie Hansen, Odense Kommune/Odense&Co.

Vil være sikker på juraen

Ifølge udviklingschef i Odense&Co, Ronnie Hansen, har kommunen villet være helt sikker på de juridiske detaljer og derfor har processen taget længere tid end først antaget.

- Den blev først underskrevet nu, fordi aftalens elementer først var forhandlet eller afklaret endeligt nu. Aftalen består jo af tre delaftaler om henholdsvis tilskud, sponsorat og leje og er ganske omfattende, fortæller Ronnie Hansen til TV2/Fyn.

- Nu med den færdige kontrakt er der også blevet mere klarhed om detaljerne, som scenernes centimeter-præcise placering, standen af Tusindårsskoven efter afholdelse af festivalen og forsikringsforhold, fortæller Ronnie Hansen til TV2/Fyn.

- Nu er aftalen sendt til Statsforvaltningen, som er bedt om en vejledende udtalelse for at sikre, at kommunens støtte er i overensstemmelse med de regler, der gælder for kommuner, siger Ronnie Hansen.

Kontrakten vil desuden blive offentliggjort i løbet af få dage.

tinderbox.dk