I det fynske folks tjeneste

Togkaos fortsætter fredag

Banedanmark må endnu en gang udskyde togkørsel over Fyn. Togtrafikken mellem Odense og Nyborg forventes først genoptaget fredag klokken 14.

Torsdag middag lyder meldingen fra Banedanmark, at de nu er kommet så langt med arbejdet i Ullerslev og Marslev og på Odense Station, at de forventer, at togtrafikken mellem Odense og Nyborg kan genoptages fredag eftermiddag klokken 14.
 
- Siden i går har vi arbejdet fokuseret på at få færdiggjort de udestående arbejder. Vi er nu nået så langt, at der alene mangler arbejde med stoppemaskinen mellem Ullerslev og Marslev samt ibrugtagning af sikringsanlæg i Ullerslev, Marslev og på Odense Station, siger Steen Neuchs Vedel, anlægsdirektør i Banedanmark.
 
- Derfor er forventningen på nuværende tidspunkt, at vi kan genoptage togtrafikken mellem Odense og Nyborg fra fredag eftermiddag kl. 14, således at vi kan få afviklet fredagens myldretid, siger han.
 
Hvis det går efter planen, vil det betyde, at der vil kunne køre mindst to tog i timen over Østfyn i hver retning.
 
- Set i lyset af de seneste hændelser på Østfyn ser Banedanmark med allerstørste alvorlighed på situationen. Derfor er vi også gået i gang med at replanlægge de resterende arbejder i projektet, siger Steen Neuchs Vedel, anlægsdirektør i Banedanmark.
 
Følg udviklingen på Rejseplanen og www.dsb.dk.