I det fynske folks tjeneste

Topdanmark lukker skadecenter på Fyn

30 ansatte opsagt til 1. april. Håb om nye job til de fleste.

Kommunikationschef hos Topdanmark, Jens Langergaard, forventer, at flere af de opsagte kan overtages af salgsafdelingen.

Topdanmark lukker den 1. april sit skadecenter på Olfert Fischers Vej i Odense.

De medfører opsigelse af 30 medarbejdere.

Topdanmark har hidtil haft skadebehandlere i Odense, Viby og Ballerup. Fremover vil der kun være skadebehandling i Viby og Ballerup.

- Baggrunden er, at vi fremover organiserer vores skadeafdelinger sådan, at èn afdeling håndterer de komplekse bygningsskader i stedet for at tre afdelinger håndterer alle slags skader, oplyser kommunikationschef Jens Langergaard.

Den centrale bygningsafdeling i Ballerup bliver derfor større, mens der bliver behov for færre til at tage sig af de øvrige skader (fordi de ikke længere har de komplekse bygningsskader).

-  Frem for at reducere i antallet af medarbejdere som håndterer de øvrige skader på tre lokationer, har vi valgt helt at lukke skadeafdelingen i Odense, siger Jens Langergaard.

Cirka 30 er som nævnt beskæftiget i skadecenter-delen hos Topdanmark i Odense, men salgscentret forbliver  på adressen og udvides i løbet af 1. kvartal 2017 med flere medarbejdere.

Flere af de medarbejdere, der har arbejdet i skadecenter har allerede fået ansættelse i salgscenteret.

- Så alt i alt bliver antallet af beskæftigede på Topdanmarks lokation i Odense  ikke reduceret med 30, men en del færre, oplyser Jens Langergaard.

Han kan dog ikke oplyse eksakte tal på, hvor mange, der helt må forlade Topdanmark.