I det fynske folks tjeneste

Topscorer forlænger med OB

Det er en særdeles skarp angriber, der i dag forlænger kontrakten med OB , så den nu løber frem til 31. december 2005. OB's nuværende chefcoach Klavs Rasmussen var med i det træner/lederteam, der besluttede at hente Steffen Højer til klubben.

-

Det er en særdeles skarp angriber, der i dag forlænger kontrakten med OB A/S, så den nu løber frem til 31. december 2005. OB's nuværende chefcoach Klavs Rasmussen var med i det træner/lederteam, der besluttede at hente Steffen Højer til klubben.

-Jeg synes, Steffen Højer har gjort det godt. Og man kan sige at det er en gensidig belønning at begge parter kan se en pointe med at fortsætte samarbejdet. Det er gået støt fremad for Steffen Højer, siden han kom til klubben. Og han indgår i det fremadrettede arbejde for at etablere OB i toppen af dansk fodbold. Samtidig er han et godt eksempel på den type person, der skal bruges for at nå målet, fordi han både er professionel og ærgerrig i sit arbejde, siger Klavs Rasmussen.

Hovedpersonen selv er godt tilfreds med, at han frem til årsskiftet 2005-06 kan skrive OB-spiller på visitkortet.

-I den tid jeg har spillet for OB har holdet været i konstant fremgang, selvom vi endnu ikke er nået helt til tops. Men det er jeg helt overbevist om, at vi gør, og jeg ser meget frem til forsat at tage del i det arbejde, der skal gøres for at nå det mål, siger Steffen Højer.

Trods sit meget flotte scoringsgennemsnit (0,69 mål pr. kamp.) er Steffen Højer ganske beskeden, når han skal vurdere sin egen betydning for holdet.

- Det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse for mig, at jeg har været i stand til at leve op til den tillid OB viste mig, da jeg blev hentet til klubben. Men som jeg har sagt flere gange før, er min succes også et udslag af holdets. Vi råder over et stærkt hold med mange dygtige spillere, hvilket betyder, at vi skaber mange chancer i kampene. Og det kommer ikke mindst os angribere til gode, slutter Steffen Højer.