Topspiller til OIK

En canadier med erfaring fra den bedste amerikanske ishockeyrække NHL skal hjælpe OIK til at tage indtage øverste trin på medaljeskamlen i år. Odenseanerne er på jagt efter en center, og svaret kan meget vel være 33-årige Andre Faust.

-

En canadier med erfaring fra den bedste amerikanske ishockeyrække NHL skal hjælpe OIK til at tage indtage øverste trin på medaljeskamlen i år. Odenseanerne er på jagt efter en center, og svaret kan meget vel være 33-årige Andre Faust.  Det skriver BT, ifølge avisen har canadieren skrevet en et-års kontrakt med OIK.

Andre Faust spillede senest for Färjestad i den svenske Elitserie,  inden da spillede han seks sæsoner i Augsburg og Köln i den tyske liga.
I perioden 1992-94 spillede canadieren 47 NHL-kampe for Philadelphia Flyers og blev noteret for 17 point. 

Aalborgs Heinz Ehlers spillede sammen med Andre Faust i Augsburg i 1996/97, og han har et godt indtryk af candieren.

\"Andre er en topspiller, som jeg gerne ville have haft til Aalborg sidste sæson, men da havde han skrevet kontrakt med Färjestad. Med ham på holdet står Odense godt rustet\", siger Heinz Ehlers til BT. 

I bestræbelserne på at bytte sølvet ud med guld har OIK allerede sikret sig landsholdsspillerne Thomas Johnsen og Alexander Sundberg.