I det fynske folks tjeneste

Træer fældes i Åløkkeskoven

Odense Kommune har siden stormen haft travlt med at fjerne væltede træer. I formiddag var folkene fra Park og Vejafdelingen på besøg i Åløkkeskoven for at undersøge om det stadig er farligt at færdes der.

-


Poul Bjerregaard besigter træerne i Åløkkeskoven

Odense Kommune har siden stormen haft travlt med at fjerne væltede træer.
I formiddag var folkene fra Park og Vejafdelingen på besøg i Åløkkeskoven for at undersøge om det stadig er farligt at færdes der.

Siden stormen i lørdags har dele af Åløkkeskoven været spærret. Enkelte steder spærrer træer og grene for stierne, og andre steder er der risiko for at der er løsthængende grene oppe i træerne, der kan rive sig løs og falde ned.

Onsdag gik Park & Vej i gang med oprydningen, og samtidig blev fældet en række træer, som kan blive farlige ved næste storm.

- Træerne udgør ingen fare nu. Men vi ved ikke om de vil vælte ved den næste storm, så derfor har vi væltet tre træer ved Næsbyvej, siger tilsynsførende Poul Bjerregaard fra Park og Vej i Odense Kommune.

En 48-årig mand fra Otterup mistede i lørdags livet, da et metertykt træ væltede direkte ned i hans bil, mens han var på vej gennem skoven ad Næsbyvej.