I det fynske folks tjeneste

Træner bliver chef

Guldvinderne fra Fortuna Volley skal se sig om efter en ny træner. Den nuværende træner,  Mikkel Hauge, bliver forfremmet fra træner til sportschef i den kommende sæson.

Guldvinderne fra Fortuna skal have ny træner

Mikkel Hauge ønskede nye udfordringer, og det har klubben imødekommet ved at udnævne ham til sportschef.
 
- Det har været fantastiske to år, og det er meget vemodigt at skulle sige farvel. Vi er kommet tæt på hinanden i truppen, men jeg er også af den holdning, at nu er der behov for ny inspiration og nye mål.Jeg stopper på toppen, men brænder stadig for træner-rollen. Så måske er jeg tilbage igen i den rolle på et senere tidspunkt. Lige nu glæder jeg mig bare over det vi har opnået og er i fuld gang med at skabe en trup som kan være med helt fremme i den kommende sæson, siger Mikke Hauge.

Udnævnelsen af Mikkel Hauge til sportschef betyder, at guldvinderne nu skal finde en ny træner, der kan sikre klubben succes i den kommende sæson og i Europa-cuppen.

- Den kommende træner vil også få den mest kompetente sparringspartner i Mikkel Hauge, som jo stadig vil være at finde i inderkredsen om klubbens elitehold. Endelig vil Mikkels store kendskab til Elitevolley i Danmark give os en stor fordel i forbindelse med optimeringen af vores spillertrup, siger formanden for for Fortuna Volley, Lars Hauge.