Træner satser på nuværende spillere

Ove Pedersen tænker ikke på vintertransfervinduet. Han vil hellere arbejde med de spillere, han allerede har.

Der er nu gået næsten to måneder, siden Ove Pedersen satte sig på cheftræner-posten i OB. Klubben har hentet tre sejre i seks kampe. Alle tre på hjemmebane.

Og mens de fleste Superliga-klubber begynder at tænke i forstærkninger og handel i vinterens transfervindue, vil Ove Pedersen hellere koncentrere sig om sit nuværende mandskab.

- Jeg tænker ikke på transfervinduet. Det tager vi til den tid. Jeg har hele tiden sagt, at der er et uforløst potentiale i den her trup. Det handler om, at jeg skal koncentrere mig om at være træner og ikke om transfervinduet, siger OB-træneren.

Ove Pedersen er glad for, at OB-spillerne har været åbne over for hans fodboldfilosofi i hans tid i klubben.

- Jeg fik hurtigt fornemmelsen af, at spillerne her i klubben var positive. Sådan et signal er vigtigt for en træner.

- Nu havde de jo alle sammen læst om ham træneren, der parkerede bussen. Det har vi ikke gjort, mens jeg har stået i spidsen. Det har noget at gøre med, at jeg som træner tager udgangspunkt i det materiale, jeg har, siger Ove Pedersen.

Darko Bodul er en af de spillere, cheftræneren har brugt særligt lang tid på.

- Jeg har haft tre-fire konstruktive samtaler med ham, fordi jeg ved, jeg vil bringe ham i spil. Derfor gør jeg alt for at få ham til at spille på den måde, som jeg gerne vil.

- Hvis han begynder at gøre de ting, som jeg vil have på en fodboldbane, så har jeg så godt som hentet en ny spiller, føler jeg, siger Ove Pedersen.

OB møder i næste runde Silkeborg på udebane.