Trafikvrede førte til hjernedød svigermor

En 43-årig mand beskylder nu sin kone for en ulykke der resulterede i at hans svigermor blev erklæret hjernedød. Ulykken skete da den 43-årige i vrede foretog en voldsom overhaling. På trods af politiet beviser hævder han at det var konen der kørte bilen i den ulykke der blev fatal for mor/svigermor.

-

En 43-årig tyrkisk mand havde tilsyneladende travlt med at komme hjem i trafikken søndag aften. Klokken kvart over otte kørte han lidt for tæt på en forankørende ved Dræby nær Odense. Den forankørende blev nervøs over den tætte kørsel og trådte let på bremsen for at signalere: \"Hold afstand\".

Ramte bilen i siden
Men i stedet for at holde afstand besluttede den 43-årige at foretage en voldsom overhaling. For fuld fart drønede han forbi den forankørende og trak ind for tidligt så han ramte den anden bil i siden.

Mistede herredømmet og rullede rundt
Odense Politi forsøger stadig at klarlægge, hvorvidt han forsøgte at tvinge bilen i grøften som straf for hold-afstand-signalet. Uanset årsagen gik det dog kun ud over den 43-åriges egen bil der rullede rundt og endte på en mark.

Gik ud over svigermor
Hverken den 43-årige eller hans kone led voldsom overlast. Konens mor, der var med i bilen, blev derimod stærkt kvæstet og efterfølgende erklæret hjernedød.
Manden i den påkørte bil kom intet til.

Beskylder konen for ulykken
Efter ulykken påstod den 43-årige mand at det var konen der havde kørt bilen i den voldsomme ulykke. Men ifølge Odense Politi har manden mærker efter sikkerhedselen, der viser at han sad på førersædet og hans badesandaler blev fundet under rattet ved pedalerne.

På trods af politiets mange beviser fastholder den 43-årige dog at det ikke var ham der næsten slog svigermor ihjel, men fastholder at det var konen, der livsfarligt kvæstede sin egen mor med hasarderet kørsel.