Travl nat hos politiet

Fyns Politi måtte natten til onsdag foretage adskillige anholdelser rundt på Fyn.

Vagtchef Bjarne Puggaard betegner natten som 'rigtig travl' hos Fyns Politi.

Seks anholdelser er det blevet til.

På Slåenvej i Odense var en far og søn klokken tre kommet op at skændes om, hvordan en hund skulle behandles. Det gjorde sønnen så ophidset, at han fandt en lommekniv frem og begyndte at lange ud efter faren. Faren værgede for sig, og det betød at han fik snitsår på albuen.

Sønnen forlader lejligheden, men bliver kort tid efter fundet af politiet på Kertemindevej.

- Han har stadigvæk kniven på sig, så vi anholder ham, siger vagtchef Bjarne Puggaard.

Klokken lidt i fire får politiet en anmeldelse om indbrud i Hjallelse. Den første patrulje på stedet er en hundepatrulje. Indbrudstyvene er stadig inden i huset, så hundene bliver sendt ind.

Men på en eller anden måde får tyvene skærmet af for hundene, og prøver at flygte. De når at komme ud i deres bil, men bliver så stoppet af betjentene. Tre unge mænd bliver anholdt.

I bilen havde de i følge politiet flere forskellige tyvekoster, blandt andet et stort parti Pepsi-sodavand.

- De kunne godt ligne noget, der er leveret til en forhandler, så hvis der er nogen, der mangler sådan noget, må der gerne kontakte os, siger Bjarne Puggaard.

Færdselsuheld og peberspray

Politiet måtte også en tur til Assens. I et færdselsuheld er en bil kørt ind i en have. Politiet får at vide, at der er adskillige fulde unge mennesker på stedet.

- Da vi ankommer, finder vi ud af, hvem der har kørt bilen. Han var særdeles beruset, så vi anholder ham, siger Bjarne Puggaard.

Politiet vælger også at beholde den 18-årige mands kørekort, som han kun har haft i to måneder.

Nattens sidste anholdelse sker omkring klokken fem i Vestergade i Odense. En meget ophidset mand har overfaldet en anden, og da to betjente vil anholde ham, truer han betjentene, og siger, at de ikke skal røre ham.

- Det vælger de så at lade være med, og giver ham noget peberspray i stedet. Så vil han godt have hjælp, og blev anholdt siger Bjarne Puggaard.