Travl nat: seks anholdt i Odense

Odense Politi har haft en travl nat. Mellem fredag aften kl. 20.30 og lørdag morgen kl. 6 har politiet i Odense anholdt ikke færre end seks personer for forskellig vold, ildspåsættelse og biltyveri.

- Der har været gang i den. Det virker til at folk har haft penge på lommen herop til d. 1. Vi har i hvert fald haft travlt i nat, siger vagthavende ved Odense Politi.

Ildspåsættelse i Skamby

Klokken halvfem natten til lørdag satte en eller flere gerningsmænd ild til noget brandbart væske foran en hoveddør i et hus i Skamby.

I huset befandt der sig flere personer der i blandt børn, men ingen kom noget til.

En mistænkt er anholdt.

Gang i nattelivet

I det odenseanske natteliv måtte politiet flere gange gribe ind.

Første gang var halv-ni fredag aften. Her blev en mand anholdt og sigtes formentlig for grov vold. Sandsynligvis har han sparket en anden mand. Offeret søgte hjælp hos en nabo, som tilkaldte politiet.

På Skt. Annæ Plads observerede en patrulje, at to unge mænd trak to knive over for en anden gruppe unge.

Alle er kendt af politiet i forvejen.

De to mænd blev anholdt for trusler på livet, overtrædelse af våbenloven samt for forsøg på bortskaffelse af beviser.

Også en 28-årig mand blev anholdt på Air Pub, hvor han opførte sig voldeligt. Han er løsladt igen, men får forbud mod at vise sig på restaurationen igen.

Kendt biltyv

Tidlig lørdag morgen måtte politiet på arbejde igen. Her blev en særdeles godt kendt biltyv taget.

Ud over episoderne med de seks anholdte har politiet også været indblandet i en 2x18 års fødselsdag i Serritslev Forsamlingshus, der gik over gevind. Men da en patrulje kom frem, havde arrangørerne selv fået lukket festen.

Desuden har landbetjenten i Munkebo fået sprængt sin postkasse i stykker.