I det fynske folks tjeneste

Tre fik domme i sydfynsk narkosag

Tre af de mange anholdte i to sydfynske sager om narko-karteller har onsdag morgen fået deres domme ved Retten i Svendborg.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Den 32-årige Mette Rasmussen fik 21 måneders fængsel for at have medvirket til handel med 100 gram heroin. Mette Rasmussen hjalp nogle af narkokartellernes hovedmænd med at veje og pakke stofferne, og den indsats blev belønnet med yderligere 100 gram kokain, som hun selv forbrugte. Dommen er anket til Østre Landsret, skriver Fyns Amts Avis.

Skyldte veninden penge

Den 38-årige Janni Berg er idømt et års fængsel for salg af 100 gram kokain og 65 gram heroin. Hendes fortjeneste er opgjort til 60.000 kroner, som skal betales til statskassen.

Janni Berg skyldte en veninde penge og måtte sælge stoffer for at forsøge at komme oven på. Hun er i gang med nedtrapning efter syv-otte års stofmisbrug og vil starte på en frisk, når straffen er udstået.

Endelig blev en 37-årig mand idømt seks måneders fængsel for at videresælge 82 gram kokain til venner og bekendte. Han fortalte i retten, at han har boet 20 måneder på gaden efter en skilsmisse, og at han tjente ca. 20.000 kroner på narkosalget. Narkoen blev udleveret i nærheden af Føtex, og han gik hjem og vejede og pakkede til videresalg. Da han var ved at være økonomisk på fode igen, stoppede han sine ulovlige aktiviteter.