Tredje bror har meldt sig i sag om afskåret øre

Efterlyst mand har opgivet flugten for Fyns Politi. Han sigtes for farlig vold mod mand på Seden Strand

Den sidste af de eftersøgte i sagen om den grusomme vold, hvor offeret mistede sit ene øre på en fynsk strand, er onsdag blevet varetægtsfængslet.

Den 31-årige mand meldte sig selv til politiet tirsdag kort før middag, og onsdag har en dommer i Odense besluttet at fængsle ham i tre uger og seks dage.

- Han vil ikke udtale sig, og han nægter sig skyldig, oplyser anklager Anders Ulrichsen fra Fyns Politi.

Sigtelsen drejer sig om begivenheder midt i marts. Offeret blev med pistol tvunget ind i en bil, kørt ud på Seden Strand ved Odense og blev her skåret og stukket i med blandt andet en hobbykniv.

Det var i den forbindelse, at han fik skåret sit ene øre af.

Politiets sigtelse er rejst efter en sjælden brugt paragraf i straffeloven - nemlig om vold under særdeles skærpende omstændigheder. Det er en paragraf, som oftest bruges i sager om vold med døden til følge.

Motivet til overfaldet skulle være, at den 31-årige havde ytret interesse for at gifte sig med en 19-årig kvinde, er det tidligere kommet frem.

Det fik angiveligt hendes tre brødre og en fjerde mand til at gå i aktion, mener politiet. De fire mistænkte er nu alle fængslet.

Hvordan de tre øvrige fængslede forholder sig til sagen, ønsker politiet ikke at oplyse. Det skyldes, at retsmøderne er blevet holdt bag lukkede døre.

Offeret befinder sig ifølge Fyens Stiftstidende på en hemmelig adresse.

- Vi taler med ham jævnligt, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau onsdag, men vil ikke udtale sig nærmere.