Troels Bech: Den mindste sejr nogensinde

OB-træner Troels Bech erkender, at 1-0-sejren over Silkeborg i fredagens superliga-kamp var en smule heldig.

OB-træner Troels Bech var en tilfreds og lettet mand, efter at det i sidste minut af superliga-kampen mod Silkeborg lykkedes Morten Skoubo at sætte sejrsmålet ind til en noget heldig 1-0-sejr.

- Det er den mindste sejr, jeg nogensinde har fået, siger Bech, der efter forårssæsonen forlod netop Silkeborg efter at have ført holdet til en ottendeplads, til TV2 Sport.

- Og som man kunne se, havde jeg timet det sådan, at de toppede lige inden, jeg forlod dem, siger træneren med henvisning til sine tidligere spillere.

Troels Bech var glad for at være tilbage på sin tidligere hjemmebane, hvor publikummet modtog ham med klapsalver.

- Det må gerne blive præcedens, at alle bliver modtaget på den måde, når de kommer til en tidligere hjemmebane, siger Bech.

Knap så fornøjet var hjemmeholdets Jesper Bech, som kunne se sit hold brænde en lang række chancer i anden halvleg. Og i allersidste minut tog OB's Emil Larsen så bolden og førte den hele vejen op til Silkeborg-målet, hvor indskiftede Skoubo let kunne score.

- Vi føler lidt, vi får det stjålet. Vi har alle de chancer, vi skal have for at score to-tre mål. Vi fik i hvert fald ikke det udbytte ud af den, som vi skulle, siger Silkeborg-spilleren.

- Jeg synes ikke, de havde noget offensivt at byde på, og vi er rimelig disciplinerede, siger han og ærgrer sig over, at hverken han eller holdkammeraterne fik bremset Emil Larsens løb, der resulterede i det skæbnesvangre mål.

- Man må kunne lave et lillebitte frispark, siger Jesper Bech.