Troels Bech: Jeg læser ikke kommentarerne

Dagen efter 6-2 lussingen til Esbjerg bliver der ikke lagt fingre imellem af OB-tilhængerne på OBs hjemmeside og på Facebook.

De snakkede om Europa League og måske endda medaljer inden vinterpausen. Der blev også snakket om Europa League og en målsætning om at slutte i top fire.

Men forårets rædsomme nedtur har fået OBs trænerstab til at tale mere om uheldige situationer og om at genvinde troen på egne evner.

Til gengæld er flere fans begyndt at tale med store bogstaver over OBs præstationer.

Flere vil have både Troels Bech og direktør Thomas Christensen fyret fra klubben, og de harcelerer løs på både OBs hjemmeside og på deres Facebook side.

Men Troels Bech læser ikke de kommentarer:

- Nej, jeg er ikke selv Facebookbruger og har heller ikke lige ment, at den tid jeg skal bruge lige nu, går på hvad folk mener om os, det er mere hvad vi kan gøre ved det, vi præsterer, siger han.

Forskel på fans og tilhængere

Troels Bech har stor forståelse for, at fansene er skuffede og forstår godt, at nogen har brug for at komme af med deres frustrationer på de sociale medier.

Men dem, der ligefrem opfordrer til at man bliver væk fra stadion til næste kamp, forveksler det at være fan med at være tilhænger.

- Jeg tror, man skal skelne mellem fans og tilhængere. Tilhængere kommer når noget det går godt. Så hænger de på. Fansene, de tager medejerskab på tingene og sørger for hele tiden at vedligeholde den fælles oplevelse og styrke holdet, som vi i ekstrem grad også har set på hjemmebane, også i udekampen mod Nordsjælland, hvor vi fik en fantastisk opbakning, uden de fik kvittering for det med gode resultater, siger Bech.